В Україні створили освітній серіал для вчителів про карантин

08:00, 24 марта 2020
Міністерство цифрової трансформації України представило серіал для вчителів.
В Україні створили освітній серіал для вчителів про карантин
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство цифрової трансформації України представило серіал «Карантин: онлайн-сервіси для вчителів». Усього обіцяють 6 відеороликів.

У повідомленні йдеться про те, що цей серіал – оперативна відповідь на світовий виклик, зумовлений поширенням коронавірусу. Увесь серіал створили за 72 години.

Йтиметься про алгоритми та комунікацію вчителів і учнів на період дистанційного навчання, а також набір сервісів і специфіку їхнього використання для вчителів, зокрема: Google Classroom, Microsoft Teams, Cisco Webex, Zoom, Class Dojo, Classtime, Viber.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», Нотаріальна палата України з огляду на загострення ситуації, пов’язаної із поширенням коронавірусу COVID-19, запровадження карантину, надзвичайної ситуації у м. Києві та в окремих областях, посилення заходів безпеки, зокрема щодо зупинення руху громадського транспорту, звернулася до Міністерства юстиції України з проханням забезпечити спеціальними перепустками нотаріусів України (державних і приватних), а також працівників як державних нотаріальних контор, так і приватних нотаріусів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва