VIP-палати в Олександрівській лікарні: Кличко прояснив ситуацію

08:40, 26 марта 2020
За словами Віталія Кличко, в Олександрівській лікарні немає VIP-палат для чиновників.
VIP-палати в Олександрівській лікарні: Кличко прояснив ситуацію
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Мер Києва Віталій Кличко спростував повідомлення ЗМІ про те, що в Олександрівській клінічній лікарні облаштовують VIP-палати для інфікованих коронавірусом чиновників. Відповідна заява з’явилась на його Telegram-каналі.

«Що стосується VIP-палат, нібито, для депутатів та інших чиновників, у випадку їх захворювання на коронавірус — такого немає! Я підняв інформацію щодо розпорядження, яке поширюють сьогодні ЗМІ. Зараз з’ясовуємо всі деталі.

Поки скажу одне: справді, завжди так було, що перші особи держави — Президент, Прем'єр-міністр, Голова Верховної Ради — на випадок захворювання повинні мати певні умови. Окремі палати і щоб поряд знаходилася державна охорона. Така практика завжди була. І, до речі, не тільки в Україні. Але такі умови можуть стосуватися виключно керівництва держави.

 Сьогодні є багато чуток. Кажуть, що Олександрівська — це, нібито, VIP-лікарня. Олександрівська лікарня є базовою. І, переважно, всіх хворих чи з підозрою на короновірус сьогодні відправляють туди. Якщо збільшуватиметься кількість хворих, ми будемо лікувати їх і в інших визначених і підготовлених для цього лікарнях. Таких сьогодні в столиці 7, включно з Олександрівською. І їх список опублікований», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що Україна отримала все необхідне для боротьби з коронавірусом. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у  відеозверненні до українців.

Також ми писали, що Чернівецька обласна державна адміністрація повідомила, що шукає волонтерів, які хочуть допомогли у боротьбі з коронавірусом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва