Дороги, аграрії та ОПК: фінансування яких секторів у повному обсязі зберіг Кабмін

10:28, 30 марта 2020
Уряд прийняв низку важливих рішень.
Дороги, аграрії та ОПК: фінансування яких секторів у повному обсязі зберіг Кабмін
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет Міністрів прораховує наслідки епідемії коронавірусу, і саме тому в оновленому бюджеті ми пропонуємо продовжити фінансування основних програм підтримки економіки. Про це повідомив голова уряду Денис Шмигаль на своїй сторінці в Facebook.

«Після детального перегляду та аудиту всіх бюджетних програм ми плануємо зберегти фінансування у повному обсязі для наших аграріїв та фермерів. Підтримка сільгосптоваровиробників не буде зменшена ні на гривню та складе лише в цьому році 4 млрд грн.

Також Уряд продовжує фінансування реформи оборонно-промислового комплексу. Витрати на новітні технології та нарощення потужностей для виготовлення оборонної продукції збережено на рівні 2,5 млрд грн.

Пропонуємо зберегти майже на 100% фінансування будівництва та ремонту доріг в Україні. На розвиток мережі автомобільних доріг – 37,3 млрд грн, а на субвенцію місцевим бюджетам для дорожнього господарства заплановано 21,8 млрд грн.

Серед програм, які Уряд пропонує збільшити – це виділення додаткових 1,6 млрд грн на реструктуризацію вугільної галузі. Загальний об’єм програми пропонуємо встановити на рівні 3,6 млрд грн», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Президент України Володимир Зеленський повідомив, що у змінах до держбюджету, які будуть внесені у Верховну Раду, не передбачено скорочення видатків на оборону, а видатки на освіту, спорт та культуру будуть збережені, наскільки це можливо.

Також ми повідомляли, чим займеться парламент 30 березня.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду