На Вінниччині зі школи викрали гвинтівку: підозрюваний причетний до десятка злочинів

05:00, 2 апреля 2020
Прибувши до навчального закладу, який закритий на карантин, правоохоронці встановили, що зловмисник шляхом віджиму пластикового вікна проник у приміщення.
На Вінниччині зі школи викрали гвинтівку: підозрюваний причетний до десятка злочинів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Дружелюбівській школі, що у Калинівському районі Вінницької області, 30 березня помітили, що зникла пневматична гвинтівка. Вінницькі правоохоронці розшукали підозрюваного, передає прес-служба місцевої поліції.

Чоловік може бути причетним до вчинення близько десятка крадіжок на території Вінниччини.

Так, прибувши до навчального закладу, який закритий на карантин, правоохоронці встановили, що зловмисник шляхом віджиму пластикового вікна проник у приміщення.

Протягом доби особу підозрюваного встановили. Це 34-річний вінничанин, раніше судимий за грабіж, хуліганство та крадіжки. Викрадена зброя у нього вилучена. Під час перевірки з’ясувалось, що чоловік причетний ще до низки крадіжок на території регіону.

Кримінальне провадження за фактом зникнення гвинтівки відкрито за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка), що передбачає до 6 років ув’язнення. Слідчі звернулись до суду з клопотанням про взяття підозрюваного під варту.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що у Київській області затримали чоловіків, які під виглядом ремонтних робіт обкрадали будівлі. 

Також на Київщині затримали крадіїв техніки

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде