Третій день триває лісова пожежа на Житомирщині: подробиці

17:10, 6 апреля 2020
ДСНС повідомляє про ускладнення ситуації.
Третій день триває лісова пожежа на Житомирщині: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Станом на 6 квітня продовжується ліквідація низової лісової пожежі в Народицькому та Кліщивському лісництвах ДП «Народицьке СЛГ» Народицького району, що виникла 4 квітня через перекидання вогню із палаючої сухої трави. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Житомирській області.

Як зазначається у повідомленні, сильний вітер, швидкість якого сягала 15-20 м/сек, ускладнив ситуацію. Як наслідок, 5 квітня пожежа набрала більших масштабів та розповсюдилася на територію Базарського лісництва ДП «Народицьке СЛГ» Народицького району.

Станом на 6:00 пожежу не локалізовано, залишається горіння трьома окремими осередками поблизу населених пунктів Звіздаль та Малі Миньки на загальній площі 15 га. На ліквідації наслідків лісової пожежі працюють 72 рятувальники та 17 одиниць техніки Управління ДСНС у Житомирській області, 80 представників лісових господарств та 13 одиниць техніки.

Крім того, залучено авіацію ДСНС України. Зокрема, вчора літаком АН 32-П зроблено 4 скиди води. Також залучено 44 рятувальники та 9 одиниць техніки з Рівненської, Вінницької та Хмельницької областей.

Нагадуємо, раніше «Судово-юридична газета» писала про масштабні пожежі в Чорнобилі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва