У Києві зухвалий коп жорстоко побив адвоката та його батька: за справу взялося ДБР

20:00, 11 апреля 2020
Патрульний безпідставно застосував до адвоката та його батька силу та спеціальні засоби, чим спричинив потерпілим тілесні ушкодження.
У Києві зухвалий коп жорстоко побив адвоката та його батька: за справу взялося ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві слідчі Держбюро розслідувань повідомили про підозру інспектору управління патрульної поліції у місті Києві Департаменту патрульної поліції Національної поліції України. Патрульний підозрюється перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалось насильством та застосуванням спеціальних засобів (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України). Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Як стало відомо, 27 березня 2020 року підозрюваний на ділянці автомобільної дороги «Київ-Чернігів» безпідставно застосував до адвоката та його батька силу та спеціальні засоби, чим спричинив потерпілим тілесні ушкодження.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення  волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Офіс Генпрокурора спільно з ДБР завершили розслідування стосовно прокурора з Харківщини, якого підозрюють у хабарництві. 

Окрім того, НАБУ завершило розслідування справи щодо колишнього керівника «Укроборонпрому».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва