Корупція в КМДА: Кличко відсторонив від роботи свого заступника Миколу Поворозника

09:10, 18 апреля 2020
Перший заступник голови КМДА написав заяву про відсторонення його від виконання обов’язків на час розслідування у зв’язку із корупційним скандалом.
Корупція в КМДА: Кличко відсторонив від роботи свого заступника Миколу Поворозника
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Мер Києва Віталій Кличко відсторонив від посади свого першого заступника Миколу Поворозника. Про це очільник столиці повідомив на своєму Telegram-каналі.

Так, перший заступник голови КМДА написав заяву про відсторонення його від виконання обов’язків на час розслідування у зв’язку із корупційним скандалом.

«Друзі! Я говорив про те, що нікого не покриватиму. І, якщо хтось з чиновників винний в корупції, – буде відповідати за всією суворістю закону! Нікому і ніяких поблажок не буде. Нульова толерантність до корупції! Але, якщо хтось займається маніпуляціями і фабрикує справу, – нестиме не меншу відповідальність!

Міська влада - відкрита та завжди співпрацює з правоохоронними органами щодо запобігання корупції. В розслідуванні справи щодо першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, зокрема.

Щоб розслідування було неупередженим і не було закидів у якомусь впливі чиновника високого рангу, яким він є, Микола Поворозник написав заяву про відсторонення його від виконання обов’язків на час розслідування.

Я вважаю це правильним кроком. Тому відстороню його від виконання обов’язків першого заступника голови КМДА. Та розраховую на оперативне, об’єктивне і відкрите розслідування цієї справи. Справедливо та без політики!» — написав Кличко.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що СБУ затримало на хабарі першого заступника міського голови Києва.

Микола Поворозник спростовує інформацію про те, що він начебто брав хабарі.

Додамо, що Кличко вимагає від НАБУ оперативно розслідувати справу щодо Миколи Поворозника.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва