Серйозна різанина на Житомирщині: один вбитий та багато постраждалих

17:49, 21 июня 2020
Інцидент стався у смт Іршанськ.
Серйозна різанина на Житомирщині: один вбитий та багато постраждалих
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактами умисного вбивства та хуліганства із застосуванням холодної зброї, що призвело до загибелі однієї людини і поранення 8 осіб (ч.1 ст. 115, ч.4 ст. 296 КК України), передає прес-служба ОГП.

За даними слідства, подія сталася 21 червня 2020 року у смт Іршанськ у нічний час, у місцевому кафе. За попередньою інформацією, між раніше судимим місцевим жителем та відвідувачем кафе виник конфлікт, причини та обставини якого встановлюються. Чоловіки вийшли із приміщення кафе, де нападник завдав ножового поранення потерпілому. У подальшому громадянин поранив ножем ще 8 осіб, які намагалися його заспокоїти. Після скоєного нападник втік з місця події на автомобілі. 

Усі потерпілі були доставлені до лікарні для надання медичної допомоги. Один чоловік від одержаних ножових поранень помер у лікарні, семеро перебувають на лікуванні, одного виписали.

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії щодо встановлення обставин скоєного злочину, вживаються заходи для встановлення місцезнаходження особи, готується повідомлення про підозру.

Раніше «Судово-юридична газета»  писала,  що на Київщині знайшли закривавлене тіло чоловіка, якого цеглиною вбив товариш під час сварки. 

Також ми розповідали, що у Києві біля проспекту Генерала Ватутіна знайшли жіночу ногу

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва