Знижено вартість спеціального бланка нотаріального документа: назвали нову ціну

18:20, 23 июля 2020
На даний час триває підготовчий процес затвердження сигнального примірника бланку нового зразка.
Знижено вартість спеціального бланка нотаріального документа: назвали нову ціну
finap.com.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» знижує ціну спеціального бланка нотаріального документа. Виготовлення бланків буде здійснюватися відповідно до нового опису та зразка, затвердженого постановою КМУ від 5 серпня 2009 р. N 812 (в редакції постанови КМУ від 12 лютого 2020 р. N 183). Про це повідомляє прес-служба НАІС.

«Постачання спеціальних бланків нотаріальних документів є важливим для підприємства видом діяльності. Зрозуміло, що без наявності бланків багато процесів у державі могли би просто зупинитися. І ми раді повідомити, що вартість таких бланків буде знижено. Нова ціна становитиме 15,96 гривень з урахуванням ПДВ», — повідомив генеральний директор ДП «НАІС» Олексій Бережний.

«На даний час триває підготовчий процес затвердження сигнального примірника бланку нового зразка, який буде оприлюднено на вебсайті ДП «НАІС» разом з інформацією про початок прийому заявок на постачання бланків.

Звертаємо увагу, що з 27.07.2020 прийом заявок та здійснення постачання спеціальних бланків нотаріальних документів старого зразка припиняється до моменту завершення підготовчих процесів, у зв’язку з чим просимо не здійснювати їх оплату з вказаної дати.

Сплачені грошові кошти за неотриманні спеціальні бланки нотаріальних документів старого зразка автоматично будуть зараховані, як кошти за бланки нового зразка за новою ціною, або повернуті платнику за його заявою. В той же час, бланки старого зразка будуть діяти до повного їх використання», — зазначили у НАІС.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Верховна Рада змінила вимоги до нотаріусів та нотаріальних дій.

Також ми писали про особливості видачі нотаріусом дубліката документа.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України