НАЗК пояснило, як зареєструватися на порталі Politdata

17:27, 28 июля 2020
Національне агентство оприлюднило важливу відеоінструкцію.
НАЗК пояснило, як зареєструватися на порталі Politdata
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) оприлюднило перше відео із серії відеоінструкцій з користування електронним реєстром звітності політичних партій POLITDATA. Про це йдеться у пресслужбі НАЗК.

У цьому відео ви побачите, як можна зареєструватися на порталі. НАЗК готує наступні відеофрагменти, які будуть присвячені таким аспектам, як «користувацький кабінет», «як створити чернетку звіту» та іншим.

Перед початком роботи з реєстром потрібно:

▪ отримати кваліфікований електронний підпис в одного із кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг, перелік яких міститься за посиланням;

▪ мати персональну електронну поштову скриньку;

▪ встановити клієнту захист з’єднань VPN (вказівки щодо встановлення є на головній сторінці реєстру POLITDATA та пізніше з’являться у вигляді відеоінструкції).

Нагадаємо, реєстр POLITDATA наразі працює у дослідному (тестовому) режимі за посиланням. Більше інформації про реєстр та відповіді на інші запитання про роботу з порталом можна знайти за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» інформувала про те, як НАЗК та інші державні органи працюють з повідомленнями викривачів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва