В Україні горіла велика свиноферма, фото

07:00, 3 сентября 2020
Внаслідок пожежі загинуло орієнтовно 1 тис. свиней.
В Україні горіла велика свиноферма, фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

2 вересня до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в області надійшло повідомлення про пожежу у будівлі свинокомплексу в селі Тустань Галицького району. Про це повідомляє пресслужа ДСНС.

Як з’ясувалося, виникла пожежа у будівлі свинокомплексу розміром в плані орієнтовно 20х100м. Загальна площа території комплексу – 12 га. На території розташовано 9 тваринницьких приміщень, в яких, в загальному, може перебувати орієнтовно 30 тис. голів свиней. Площа пожежі  становила близько 2500 м. кв. На час виникнення пожежі, за попередньою інформацією адміністрації об’кта, в даному тваринницькому приміщенні перебувало близько 5 тис. голів свиней.

Під час пожежі було врятовано 4 тваринницькі приміщення, зовнішні бункери з комбікормами, евакуйовано орієнтовно 4 тис. голів свиней та ємність з 6 т дизельного палива, яка знаходилась поряд з палаючою будівлею, не допущено перекидання вогню на інші тваринницькі приміщення, в яких  перебувало орієнтовно 25 тис. голів свиней. Внаслідок пожежі загинула орієнтовно 1 тис. свиней.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Греції палають стародавні руїни Мікен.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області