У Києві судитимуть іноземця, який викрав та катував людину через зауваження щодо порушення ПДР

17:27, 25 сентября 2020
21-річного хлопця вивезли у безлюдне місце, після чого почали знущатися, принижувати та погрожувати убити.
У Києві судитимуть іноземця, який викрав та катував людину через зауваження щодо порушення ПДР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Столична прокуратура завершила досудове розслідування відносно 30-річного громадянина іншої держави, мешканця Одеської області, який підозрюється у викраденні та катуванні людини (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 127, ч. 1 ст. 129 КК України). Про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури. 

Відомо, що  підозрюваний та його спільник, рухаючись на автомобілі «BMW» по одній із центральних вулиць міста Києва, виїхали на пішохідну зону, через що отримали зауваження від перехожого - 21-річного хлопця. У відповідь на критику чоловіки зупинили автомобіль, схопили хлопця та силою заштовхали у салон. Після цього, пригрозивши пістолетом, вивезли у відлюдне місце.

Там зловмисники почали наносити потерпілому численні тілесні ушкодження, вчиняли відносно нього принизливі дії, пошматували його верхній одяг. Катування та приниження хлопця викрадачі знімали на мобільний телефон. Після цього, приставивши ніж до шиї потерпілого, змусили його прощатися з життям, здійснивши при цьому постріл холостим патроном біля його голови.

За результатами проведеного розслідування правоохоронцям вдалося встановити особи зловмисників. Наразі обвинувальний акт відносно одного з них скеровано до Печерського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Матеріали відносно спільника, який перебуває у розшуку, виділені в окреме кримінальне провадження, досудове розслідування у якому триває.

Санкції інкримінованих статей передбачають до 10 років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про викрадення 4-річної дитини з автозаправної станції на Київщині. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді