Мінімальний розмір єдиного соціального внеску: інформаційний лист Нотаріальної палати

14:40, 29 октября 2020
Мінімальний розмір єдиного соціального внеску сплачується щокварталу до 20-го числа місяця, що настає за звітним кварталом, за ставкою 22 %.
Мінімальний розмір єдиного соціального внеску: інформаційний лист Нотаріальної палати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комісія Нотаріальної палати України з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності підготувала для врахування в роботі нотаріусами Інформаційний лист «Щодо мінімального розміру єдиного соціального внеску у 2020 році», передає офіційний сайт НПУ.

«Відповідно до п.п. 2 та 3 ч. 1 ст. 7 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», особи, котрі провадять незалежну професійну діяльність, нараховують ЄСВ у сумі не більше максимальної величини бази нарахування ЄСВ і не менше розміру мінімального страхового внеску.

Мінімальний розмір єдиного соціального внеску сплачується щокварталу до 20-го числа місяця, що настає за звітним кварталом, за ставкою 22 %», — йдеться у повідомленні.

* – Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 року № 533-IX.

** – Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 13.05.2020 року № 591-IX.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Україні працюють над створенням е-документообігу нотаріусів з БТІ

Також нотаріусам надали рекомендації для безпечної роботи у ЄДР

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді