Україна та Йорданія підписали Меморандум про співробітництво

20:23, 5 ноября 2020
Меморандум відкриває нові можливості для розвитку співпраці між країнами.
Україна та Йорданія підписали Меморандум про співробітництво
Прес-служба
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

4 листопада 2020 року Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський провів зустріч з офіційною делегацією Збройних сил Йорданського Хашимітського Королівства на чолі з головою Об’єднаного комітету начальників штабів Збройних Сил Йорданського Хашимітського Королівства генерал-майором Юсефом Ахмадом Хамедом Аль-Хнейті. Про це інформує пресслужба Урядового порталу.

Олег Уруський у ході дискусії зазначив, що Україна та Йорданія мають значний потенціал для активізації співробітництва. Крім того, він поінформував голову делегації про плани реформування оборонної промисловості України.

«Зі свого боку голова йорданської делегації генерал-майор Юсеф Ахмад Хамед Аль-Хнейті подякував за теплий прийом, який був організований на високому рівні. Наголосив, що він уповноважений на всіх рівнях влади для реалізації інвестиційних проєктів. Також Юсеф Ахмад Хамед Аль-Хнейті надав високу оцінку можливостям українських оборонних підприємств, які він відвідав в рамках візиту до України, та виказав зацікавленість у поглибленні двосторонньої співпраці між країнами», - зазначено у повідомленні.

За підсумками зустрічі між Міністерством стратегічних галузей промисловості України та Збройними силами Йорданського Хашимітського Королівства було підписано Меморандум, який відкриває нові можливості для розвитку співпраці між країнами.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що Україна і Китай активізують політичний діалог та розширять співробітництво.

Також Україна та Малайзія розширюватимуть співробітництво у політичній та економічній сферах.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва