Венедіктова повідомила, коли може бути вирок у справі Майдану

11:41, 16 февраля 2021
«З огляду на періодичність судових засідань, ми маємо підстави розраховувати на вирок до кінця 2021-го», — зазначила Генпрокурор.
Венедіктова повідомила, коли може бути вирок у справі Майдану
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова повідомила деякі деталі у справах Майдану. За її словами, у минулому році було повідомлено про підозру 42 особам. Про це вона заявила у своєму відеозверненні.

Генпрокурор зазначила, що у цьому році очікують завершення судового розгляду в суді першої інстанції щодо розстрілів на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року.

«Серед перспектив на цей рік - завершення судового розгляду в суді першої інстанції щодо розстрілів на вул. Інститутській 20 лютого 2014 року. З огляду на періодичність судових засідань, ми маємо підстави розраховувати на вирок до кінця 2021-го.

В планах - початок заочних судових процесів стосовно колишнього керівництва держави за події 18-20 лютого 2014 року, а також щодо членів злочинної організації так званих «тітушок», які на замовлення колишнього керівництва МВС України викрадали та катували учасників акцій протесту, у тому числі вбили Юрія Вербицького», — повідомила Генпрокурор.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд дозволив проводити заочне розслідування стосовно ексглави МВС Захарова. 

Оркрім того, суд дозволив здійснювати заочне розслідування й щодо ексголови СБУ

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду