Окружний адмінсуд просять скасувати реєстрацію ДБР

15:42, 22 февраля 2021
Позивач просить суд скасувати та визнати недійсними державну реєстрацію ДБР, установчі документи і всі зміни до них, а також припинити юридичну особу – Державне бюро розслідувань шляхом внесення запису щодо скасування державної реєстрації Бюро.
Окружний адмінсуд просять скасувати реєстрацію ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов щодо скасування реєстрації Державного бюро розслідувань. Позивачем зазначений – Володимир Богатир, відповідачами – Державне бюро розслідувань, Печерська районна у місті Києві державна адміністрація, Солом’янська  районна у місті Києві державна адміністрація,  третьою особою – Міністерство юстиції України. Про це повідомляє пресслужба ОАСК.

Позивач, зокрема, просить суд скасувати та визнати недійсними державну реєстрацію ДБР, установчі документи і всі зміни до них, а також  припинити юридичну особу – Державне бюро розслідувань шляхом внесення запису щодо скасування державної реєстрації Бюро.

Позивач зазначає, що ДБР не знаходиться за юридичною адресою, що внесена до Єдиного державного реєстру підприємств та організації, а невідповідність адреси реєстрації та фактичного місця знаходження бюро впливає на визначення підсудності справ при оскарженні рішень співробітників ДБР.

Наразі суд вирішує питання щодо відкриття провадження за даним адміністративним позовом.   

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в ОАСК оскаржують запровадження Мін’юстом платних послуг у СІЗО. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде