Вчиняв домашнє насильство щодо сестри: житель Буковини постане перед судом

20:15, 23 февраля 2021
На Буковині завершили досудове розслідування щодо чоловіка, який бив свою сестру
Вчиняв домашнє насильство щодо сестри: житель Буковини постане перед судом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Минулого року до поліції декілька разів зверталася 35-річна жителька села Просикуряни Чернівецького району заявляючи про те, що її брат вчиняє над нею фізичне насильство перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє відділ комунікації Чернівецької області.

Зазначається, що буковинець не раз вживаючи алкоголь, вдавався до словесних погроз, застосовуючи нецензурну лайку та погрози фізичної розправи.

Правоохоронці провели з чоловіком профілактичну бесіду про недопущення подібних випадків. Однак порушника це не зупинило і він продовжував вчиняти психологічне насильство. За скоєння таких протиправних дій протягом минулого року поліцейські двічі притягали буковинця до адміністративної відповідальності відповідно до частини 1 статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Повідомляється, що згодом 12 лютого жінка знову звернулася до поліції із заявою про вчинення фізичного насильства її братом. Правоохоронці, опитавши свідків та очевидців, встановили, що чоловік під час конфлікту наніс сестрі декілька ударів. Результати експертизи засвідчили, що жінка отримала легкі тілесні ушкодження.

Правоохоронці довели причетність 32-річного жителя Глибоччини до скоєння фізичного насильства відносно своєї сестри. Порушнику загрожує до двох років позбавлення волі.

«Слідчі відділення поліції №3 (смт Глибока) Чернівецького районного управління поліції довели причетність буковинця до вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України», - повідомляють у поліції.

Слідчі поліції скерували обвинувальний акт для розгляду до районного суду під процесуальним керівництвом Сторожинецької місцевої прокуратури.

Окрім того, ми повідомляли, в Івано-Франківську поліція затримала збувача зброї та боєприпасів.

Також, «Судово-юридична газета» писала, у Чернігові будуть судити тренера, через недбалість якого загинув 17-річний хлопець. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва