У лютому прокласифікували понад 150 посад державної служби апарату НАДС

17:59, 25 февраля 2021
Кожній із посад присвоєно класифікаційний код.
У лютому прокласифікували понад 150 посад державної служби апарату НАДС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У НАДС відбулося останнє засідання класифікаційного комітету. Протягом лютого було прокласифіковано 153 посади державної служби апарату НАДС та 90 посад територіальних органів Агентства, передає пресслужба НАДС.

 «Передумовою класифікації стало детальне вивчення функціоналу й особливостей роботи. Для цього проведено аналіз посадових інструкцій та інших документів, що регламентують діяльність на посадах. Також у ході засідань керівники самостійних структурних підрозділів апарату НАДС та його територіальних органів розповіли про мету, основні напрями та пріоритети роботи на посадах.

Паралельно завершується класифікація посад в інших державних органах, які є учасниками експериментального проекту. Після отримання результатів від пілотних органів, НАДС, як координатор проекту, проведе аналіз результатів класифікації посад державної служби. Отримані результати засвідчать завершення першого етапу реформи.

Зазначимо, що НАДС забезпечує постійну консультативну та методологічну підтримку державних органів, які є учасниками експериментального проекту. Зокрема, це участь у проведенні класифікації в пілотних органах, надання телефонних консультацій та проведення щотижневих годин консультацій через вебплатформу Zoom», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Національне агентство України з питань державної служби розробило роз’яснення щодо процедури вивільнення державних службовців районної державної адміністрації у зв’язку з її припиненням.

Також ми писали, як організувати роботу держслужбовців за межами адмінбудівлі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки