У Білій Церкві чоловік намагався пронести наркотичні засоби до будівлі суду

18:05, 26 февраля 2021
Судові охоронці обмежили дії чоловіка, забезпечили збереження речових доказів та викликали до будинку правосуддя представників Національної поліції.
У Білій Церкві чоловік намагався пронести наркотичні засоби до будівлі суду
Джерело фото: Служба судової охорони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 26 лютого, співробітники Служби судової охорони виявили у відвідувача однієї із судових установ Київщини препарати, що конкурентно заміщують короткодіючі наркотичні засоби. Про це повідомляє пресслужба ССО.

Подія сталася в Білоцерківському міськрайонному суді Київської області, до якого для участі в судовому засіданні завітав сорокарічний містянин. Під час поверхневої перевірки співробітники Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області, які здійснюють охорону цієї судової установи, виявили у громадянина 32 пігулки напівсинтетичного наркотичного лікарського засобу “Метадон” (заборонений у всіх країнах світу через високу смертність і наркоманію).

Судові охоронці обмежили дії чоловіка, забезпечили збереження речових доказів та викликали до будинку правосуддя представників Національної поліції. Слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу Нацполіції задокументувала цю подію та внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Варто додати, що це вже третій випадок за останні пів року, коли судові охоронці столичного регіону стали на заваді пронесенню наркотичних засобів до будівлі правосуддя Білої Церкви.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Харківщині ще одна установа системи правосуддя перейшла під охорону ССО.

Також ми писали, що Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області перейшов під охорону ССО.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді