Кабмін проводить засідання: онлайн-трансляція

13:00, 17 марта 2021
17 березня уряд розгляне низку важливих питань.
Кабмін проводить засідання: онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 17 березня, Кабінет міністрів України проводить чергове засідання.

Кабінет Міністрів планує затвердити проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав працівників».

Також урядовці планують затвердити Угоду між Кабінетом Міністрів України та урядом Словацької Республіки про визначення умов використання визначеної частини повітряного простору Словацької Республіки у зв’язку з наданням послуг з обслуговування повітряного руху призначеним українським провайдером аеронавігаційного обслуговування у міжнародному аеропорту «Ужгород».

Крім того, представники Кабміну розглянуть проекти постанов щодо деяких питань зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду відповідних бюджетів місцевого самоврядування; про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва; щодо внесення змін до формули розподілу освітньої субвенції між місцевими бюджетами.

На засіданні урядовці також розглянуть проект розпорядження щодо затвердження плану заходів щодо реалізації Національної стратегії розв’язання проблеми невиконання рішень судів, боржниками за якими є державний орган або державне підприємство та низку інших питань.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Кабмін затвердив порядок безоплатного надання інформації щодо порушень ПДР. 

Також ми писали, що Кабмін створив групу по поверненню активів банків-банкрутів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва