У Києві заборонили футбольні матчі з глядачами

08:40, 18 марта 2021
Кличко вночі вирішив заборонити доступ глядачів на футбольні матчі.
У Києві заборонили футбольні матчі з глядачами
Джерело фото: КМДА
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА прийняла рішення, згідно з яким у Києві забороняється доступ глядачів на футбольні матчі, в тому числі міжнародні, до стабілізації епідемічної ситуації. Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у Facebook.

 Він зазначає, що наразі у столиці ситуація з розповсюдженням хвороби – складна. Щодня збільшується кількість хворих, зокрема і тих, хто потребує госпіталізації.

«Лікарні наповнені пацієнтами як ніколи. Багато пацієнтів у важкому стані і потребують кисневої підтримки. При цьому завтра у столиці запланований великий футбольний матч, на який з усієї країни приїдуть вболівальники. Таке скупчення людей призведе до вибуху захворюваності. І ми повинні цього не допустити!» – повідомляє Поворозник.

Зауважимо, що заборона буде діяти до стабілізації епідемічної ситуації та торкнеться матчу «Шахтаря» і «Роми», який проводиться 18 березня на НСК «Олімпійський».

Раніше Кличко вже обурювався цим матчем Ліги Європи, вважаючи, що буде новий Буковель.

Окрім того, перший заступник КМДА зауважив, що постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА ухвалила рішення розпочати весняні канікули для учнів столичних закладів загальної середньої освіти з 18 березня.

«Переконаний, такі рішення дозволять уповільнити поширення хвороби і хоча б трохи зменшити навантаження на лікарні», – підкреслив Микола Поворозник.

Також «Судово-юридична газета» писала, що у Києві можуть ввести локдаун: Кличко назвав головну умову.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Максим Дирдін
    Максим Дирдін
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики