У Київській області син замовив вбивство власного батька

16:43, 19 марта 2021
Молодик мав на меті отримати спадок родича після смерті.
У Київській області син замовив вбивство власного батька
Джерело фото: пресслужба Київської обласної прокуратури
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Київській області затримано двох мешканців регіону, які підозрюються у вбивстві чоловіка. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної прокуратури.

Мова йде про те, що увечері 16 березня, до одного з приватних домоволодінь с. Гнідин увірвався невідомий, який напав на господаря оселі та почав шматувати його ножем. Від отриманих травм чоловік помер на місці скоєння злочину. Експерти нарахували на тілі загиблого 25 поранень. У цей час у домі знаходились дружина й донька потерпілого, яким вдалось сховатись та викликати правоохоронців.

Зловмисник втік із будівлі, проте правоохоронці встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний син потерпілого. З'ясувалося, що злочин було сплановано.

«Після проведення комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили причетність до скоєння тяжкого злочину сина потерпілого та його 19-річного приятеля. Як з’ясувалось, злочин був ретельно спланований. Хлопець повідомив товаришу план будинку, а також місце розташування усіх членів родини. Після смерті батька молодик мав на меті отримати його спадок. Частину отриманих грошей молодик планував заплатити приятелю за скоєне вбивство, а решту витратити на власні потреби», - зауважують у прокуратурі.

Наразі обидва фігуранти затримані. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що жінка викликала пологи та поховала в сараї: на Житомирщині розслідують вбивство двійнят.

Також ми писали про те, що на Київщині мисливець підстрелив знайомого.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва