У Львові водій BMW на смерть збив пішохода, який перебігав дорогу

22:50, 20 марта 2021
Смертельна ДТП у Львові трапилася ввечері на вулиці Городоцькій.
У Львові водій BMW на смерть збив пішохода, який перебігав дорогу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

19 березня близько 19:20 на вулиці Городоцькій у Львові сталася автопригода. 26-річний водій автомобіля BMW збив пішохода. Про це повідомляє у пресслужба поліції Львівщини.

Мешканець одного з сіл Львівського району за кермом авто скоїв наїзд на пішохода, 58-річного львів'янина, який переходив дорогу у невстановленому місці. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

За фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події. Водіїв закликають бути максимально уважними та обережними, особливо у темну пору доби та на неосвітлених ділянках доріг. Пішоходам нагадують, що переходити проїзну частину можна лише через пішохідні переходи (підземними і надземними), перед виходом на проїзну частину упевніться у відсутності транспортних засобів, що наближаються, а в темну пору доби використовуйте  світловідбиваючі елементи на одязі.

Нагадаємо, що під Харковом у ДТП постраждали шестеро осіб.

Крім того, у Києві сталося ДТП за участі трьох автомобілів, відео.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва