Грошова допомога бізнесу: реєстрацію в «Дії» можуть почати наступного тижня

14:35, 6 апреля 2021
Профільні міністерства розробляють нормативно-правові акти щодо допомоги бізнесу та працівникам, які ведуть свою діяльність у регіонах «червоної зони».
Грошова допомога бізнесу: реєстрацію в «Дії»  можуть почати наступного тижня
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Уряд планує ухвалити на найближчому засіданні усі необхідні документи, щоб наступного тижня почати реєстрацію в "Дії" на виплату 8 тисяч гривень. Про це під час селекторної наради заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляється на сайті Президента. 

"Уряд планує на найближчому засіданні ухвалити всі необхідні документи, щоб уже наступного тижня розпочати реєстрацію в додатку "Дія" на виплату 8 тисяч гривень", - сказав Шмигаль.

За його словами, профільні міністерства - Міністерство економіки, Міністерство цифрової трансформації, Міністерство соціальної політики - активно розробляють нормативно-правові акти щодо допомоги бізнесу та працівникам, які ведуть свою діяльність у регіонах "червоної зони".

Водночас Президент Володимир Зеленський заявив про необхідність якнайшвидшого забезпечення фінансової допомоги бізнесу, який постраждав під час локдауну.

"Малий і середній бізнес - це важлива складова української економіки, і насамперед - це наші люди. Сьогодні, під час глобальної пандемії, їм більш немає на кого покластися, як на державу. І ми - держава - повинні допомагати та відстоювати наших людей у цей важкий час", - сказав він.

Раніше ми писали, що Україна виплатить по 8 тисяч гривень ФОПам та найманим працівникам тих бізнесів, які підпали під обмеження "червоних зон". 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Валерій Марчук
    Валерій Марчук
    голова Чернівецького апеляційного суду