НАБУ оголосило в розшук Ігоря Гладковського

17:11, 22 апреля 2021
Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук одного з восьми підозрюваних у справі «Оптимумспецдеталь» Ігоря Гладковського.
НАБУ оголосило в розшук Ігоря Гладковського
Джерело фото: НАБУ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне антикорупційне бюро України оголосило в розшук Ігоря Гладковського, одного з підозрюваних у справі "Оптимумспецдеталі". Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

«Одного з восьми підозрюваних у справі «Оптимумспецдеталь» оголошено у розшук. Відповідне рішення постановив детектив Національного бюро 21 квітня, керуючись ст. ст. 110, 281 КПК України. Слідство має достатні підстави вважати, що підозрюваний, розслідування фактів участі якого у корупційній схемі завершене, переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили в НАБУ, рішенням суду його обмежили в ознайомленні з матеріалами до 15 квітня, відтак він вже не мав можливості затягувати досудове розслідування. Гладковського-молодшого викликали до САП на 16 квітня та, у зв’язку з неявкою, повторно на 20 та 21 квітня для отримання копії обвинувального акта та реєстру матеріалів досудового розслідування. Однак він тричі не з'явився.

Раніше ми писали, що завершено розслідування справи Ігоря Гладковського. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва