Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області повідомляє про призупинення відправлення процесуальних документів

19:30, 29 апреля 2021
У зв’язку з відсутністю поштових марок Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області призупиняє відправлення судових повісток у справах, копій судових рішень, виконавчих листів та інших процесуальних документів.
Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області повідомляє про призупинення відправлення процесуальних документів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

28 квітня 2020 року Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області використав останні поштові марки, отриманні з ТУ ДСА України в Київській області, для відправки процесуальних документів суду. Про це повідомляє пресслужба суду. 

«У зв’язку з відсутністю поштових марок 29 квітня 2021 року Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області призупиняє відправлення судових повісток у справах, копій судових рішень, виконавчих листів та інших процесуальних документів.

У зв’язку з ситуацією, що склалася та з метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань доводимо до відома учасників судового процесу про альтернативні способи для використання отримання повісток, повідомлень та іншої  інформації із суду, у тому числі процесуальних документів (копій судових рішень, виконавчих листів тощо), а саме:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону;
  • ознайомитись з датою призначення справи до розгляду на вебсайті Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області у розділі «Громадянам»: Списки судових  справ, призначених до розгляду за посиланням;
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою;
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд».

Також з метою належного повідомлення учасників справи при зверненні до суду прохання повідомляти про всі відомі засоби зв’язку: офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів свої та інших учасників провадження.

Про відновлення відправлення поштової кореспонденції на сайті суду буде повідомлено додатково», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Заводський райсуд Запоріжжя повідомляє про брак коштів на поштові відправлення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва