Милованов знову прокоментував інцидент з Данилюком

21:11, 31 июля 2021
«Данилюк звинуватив мене в співпраці з владою», — зазначив Тимофій Милованов.
Милованов знову прокоментував інцидент з Данилюком
Джерело фото: pravda.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Комісії з відбору директора Бюро економічної безпеки Тимофій Милованов знову прокоментував інцидент з Олександром Данилюком. Свою позицію він оприлюднив у Facebook.

 «Я не говорив що була вказівка Офіса зняти Данилюка. Навпаки, я сказав що це рішення комісії - зняти 11 кандидатів. Рішення готувала робоча група на основі закону.  Комісія затвердила це рішення. Коли Данилюк дізнався, що це було рішення незалежне від офісу і що я особисто вважаю це рішення правильним - він взбесився. Після цього він почав звинувачувати мене в порушенні закону і сказав що він вже домовився з НАЗК, що ті видадуть довідку про це. Я попросив цього не переходити на особистості і не політизувати процес. А просто навчитись заповнювати документи. І далі йти в суд.

Після цього, Данилюк звинуватив мене в співпраці з владою. Я нагадав йому як він працював і отримував гроші від Януковича. Данилюку не було що відповісти і він перейшов до фізичного насильства.

Данилюк не реформатор, а гопнік і позер. Він застосовує фізичний і моральний тиск. Реформа БЕБ не його реформа, вона була підготовлена іншими людьми. Він не чим не відрізняється від Януковича або Коломойського. Бо він застосовує ті самі методи. Данилюка не цікавить доля України, а тільки своє его і влада. Більше того, він зрадник. Він зрадив всі команди з якими працював - Януковича, потім Порошенка, пізніше Зеленського.

Я борюсь за те щоб в Україні було верховенство права і верховенство фактів. Комісія діє на основі закону. Конкурс можна пройти чесно, якщо готуватись. Немає ніяких апріорі гарних або поганих кандидатів. Є правила які потрібно виконувати. Конкурс ведеться не на ФБ, а процедурно на основі фактів. Данилюк неадекватна людина, яку і близько не можна допускати до влади або державної служби», — написав він.

Раніше ми писали, що 29 липня комісія з конкурсу на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки України провела засідання, під час якого назвала список допущених кандидатів до участі у конкурсі.

Крім того, Тимофій Милованов повідомив, чому Комісія не допустила до конкурсу Олександра Данилюка.

Додамо, Милованов повідомив, чому його вдарив Данилюк.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду