У Києві та Дніпрі накрили фірму з надання сексуальних послуг

14:54, 13 сентября 2021
Встановлені організатор та його спільники, які втягнули у заняття проституцією 63 жінки.
У Києві та Дніпрі накрили фірму з надання сексуальних послуг
Джерело фото: Нацполіція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Працівники Департаменту міграційної поліції встановили групу осіб, які на території Києва та Дніпра організували бізнес із надання сексуальних послуг. Про це повідомляє управління комунікації Національної поліції України.

41-річний організатор злочинного угруповання та його спільниці – жінки віком від 27-ми до 44-х років - підшуковували тих, хто перебував у скрутних життєвих обставинах. Зловмисники, використовуючи уразливий стан жінок, змушували їх займатися проституцією, погрожуючи фізичною розправою за відмову.

Відтак правоохоронці одночасно провели 21 санкціонований обшук.

Обшуки проводилися у Києві та Дніпрі за місцями проживання фігурантів та адресами надання сексуальних послуг. За їх результатами поліцейські виявили та вилучили два пістолети, транспортні засоби преміум-класу, мобільні телефони, гроші, чорнові записи та інші речові докази, які підтверджують злочинну діяльність фігурантів.

Також поліцейські встановили 63 жінки, які працювали на учасників організованого злочинного угруповання та надавали сексуальні послуги.

Трьох фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили їм підозри у скоєнні кримінального правопорушення.

Триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до семи років позбавлення волі. Поліцейські встановлюють інших учасників, які можуть бути причетні до протиправної діяльності.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Черкасах за сутенерство будуть судити чоловіка.

Додамо, що в Одесі поліцейський за гроші прикривав «бізнес» із надання сексуальних послуг.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва