«Розслідування не забере багато часу»: Монастирський прокоментував напад на журналістів в Укрексімбанку

10:23, 6 октября 2021
Кримінальне провадження за фактом перешкоджання журналістській діяльності було розпочате ще того ж дня - у понеділок, 4 жовтня.
«Розслідування не забере багато часу»: Монастирський прокоментував напад на журналістів в Укрексімбанку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Поліція вже долучила до матеріалів розслідування поширене в Інтернеті відео з кабінету голови правління Укрексімбанку, на якому зафіксовані протиправні дії групи осіб щодо журналістів «Радіо Свобода». Про це повідомив глава МВС Денис Монастирський.

«Найближчим часом потерпіла сторона передасть й оригінал відновленого відеозапису, який також буде долучений до матеріалів провадження в якості речового доказу та направлений на експертизу», - йдеться у повідомленні.

Денис Монастирський також нагадав, що за заявою журналістів кримінальне провадження за фактом перешкоджання журналістській діяльності було розпочате ще того ж дня - у понеділок, 4 жовтня.

«Впевнений, що розслідування не забере багато часу. І вже після отримання результатів необхідних експертиз правопорушникам буде оголошено погоджені прокуратурою підозри.

Від себе додам, що така поведінка до співробітників ЗМІ неприпустима у демократичному суспільстві та обов’язково отримає належну правову оцінку правоохоронців», - наголосив міністр.

Нагадаємо, радник керівника Офісу Глави держави Михайло Подоляк заявив, що офіційна позиція Офісу Президента щодо ситуації в «Укрексімбанку» безумовно чітка, конкретна та повністю співвідноситься із суспільним осудом дій керівництва державного банку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва