Вбивство Катерини Гандзюк: у справі є нові деталі

15:04, 3 ноября 2021
Обвинувачених в організації нападу на активістку залишено під вартою.
Вбивство Катерини Гандзюк: у справі є нові деталі
Джерело фото: Укрінформ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 3 листопада, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту на ухвалу судді Дніпровського районного суду міста Києва від 13 жовтня  2021 року, якою обвинуваченим М. та Л. продовжено строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 11 грудня 2021 року, без визначення розміру застави. Про це повідомляє пресслужба судової установи.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу судді Дніпровського районного суду міста Києва від 13 жовтня  2021 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту – без задоволення.

Відомо, що громадяни М. та Л. обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що Приморський районний суд Одеси ухвалив рішення щодо Ігоря Павловського, фігуранта справи про вбивство Гандзюк. 

Крім того, 26 липня, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту на ухвалу слідчого судді Дніпровського районного суду міста Києва від 30 червня 2021 року, якою обвинуваченим М. та Л. продовжено строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 28 серпня 2021 року, без визначення розміру застави.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВщоб бути в курсі найважливіших подій. 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді