У Центрі оцінювання кандидатів на зайняття посад держслужби встановлять додаткові обмеження, ОНОВЛЕНО

17:20, 3 ноября 2021
Усі учасники процесу зобов’язані дотримуватися низки правил.
У Центрі оцінювання кандидатів на зайняття посад держслужби встановлять додаткові обмеження, ОНОВЛЕНО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

УВАГА, ОНОВЛЕНО. У НАДС повідомили, що стався технічний збій. Відповідна інформація вже видалена з сайту. Обмеження встановлюватися не будуть.

Національне агентство України з питань державної служби повідомило, що з метою запобігання поширенню COVID-19 та гарантування безпеки для усіх учасників процесу тестування в Центрі оцінювання кандидатів на зайняття посад державної служби буде встановлено додаткові обмеження відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами). Про це йдеться у пресслужбі НАДС.

«Зокрема, усі учасники процесу зобов’язані дотримуватися соціальної дистанції та маскового режиму, Центр оцінювання забезпечує місце для дезінфекції рук та допускає до роботи адміністраторів лише повністю вакцинованих осіб або з результатами ПЛР-тесту (за 72 години).

Кандидати зобов’язані надавати адміністраторам документ, який посвідчує особу, а також негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до складання іспиту, або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які внесені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка порталу Дія.

Якщо кандидат не зможе надати такого підтвердження, його не допустять до тестування», — сказано у повідомленні.

Також «Судово-юридична газета» писала, чи перевірятимуть нотаріуси COVID-сертифікати у своїх клієнтів та чи потрібно їм вакцинуватись.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВщоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва