У Кривому Розі викрили 11 працівників управління поліції: брали хабарі

10:59, 4 ноября 2021
Ірина Венедіктова повідомила, що задокументовано 11 фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди на загальну суму 180 тисяч гривень.
У Кривому Розі викрили 11 працівників управління поліції: брали хабарі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова повідомила, що у Кривому Розі викрили 11 працівників районного управління поліції на систематичних поборах з підприємців та водіїв. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Задокументовано 11 фактів вимагання та отримання ними неправомірної вигоди на загальну суму 180 тисяч гривень. Правоохоронцям повідомлено про підозру, трьох поліцейських затримано просто під час одержання хабарів.

У слідства є інформація, що підозрюваним можна було відкупитися від адмінвідповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Це при тому, що за 10 місяців 2021 року ми скерували до суду більше 300 обвинувальних актів про вчинення п’яних ДТП. Така ж тенденція спостерігається останніх три роки. Загалом цьогоріч зареєстровано майже 3000 кримінальних правопорушень про порушення правил безпеки дорожнього руху із найтяжчими наслідками – важкими травмами, інвалідністю, смертями.

2 і 3 листопада – в тому ж Кривому Розі були дні жалоби за загиблими в ДТП тренером з кіокушинкай-карате та трьома його вихованцями. 

Кажуть, біда навчить. Втім, відповідальність кожного, щоб ці уроки не були вписані кров’ю. Завдання правоохоронців – захищати закон і домагатися справедливого покарання для порушників. Учасників дорожнього руху – бути уважними, обережними і пам’ятати про безпеку свою і оточуючих», — написала Генпрокурор.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ДБР викрило прикордонника на отриманні 100 тисяч грн хабаря.

Додамо, що на Житомирщині митник «погорів» на хабарі за лояльність.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВщоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва