У Харкові позашляховик збив двох дітей: прокуратура повідомила деталі

19:22, 11 ноября 2021
Розпочато кримінальне провадження стосовно 34-річного водія.
У Харкові позашляховик збив двох дітей: прокуратура повідомила деталі
Скріншот з відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 11 листопада, у Харкові сталася моторошна аварія: позашляховик збив дітей на пішохідному переході.

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження стосовно 34-річного водія за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом (ч. 2 ст. 286 КК України). Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

«За даними слідства, 11 листопада 2021 року близько 15:20 водій під час перетину перехрестя проспекту Науки та вулиці Тобольської у Харкові порушив правила безпеки дорожнього руху. Він проїхав на червоний сигнал світлофора та здійснив наїзд на 13-річних хлопчика та дівчинку, які рухалися по регульованому пішохідному переходу на зелений для них сигнал світлофора. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди діти з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні», — йдеться у повідомленні.

Наразі водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Тривають першочергові слідчі дії.

Зазначається, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що автомобіль Toyota збив двох підлітків, які йшли пішохідним переходом. Їх госпіталізували.

Глава МВС Денис Монастирський повідомив, що водія позашляховика затримано. Правоохоронці підозрюють, чи перебував водій у стані наркотичного сп'яніння.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/suduaна Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва