Шмигаль пообіцяв, що тарифи на електроенергію зростати не будуть

13:52, 15 декабря 2021
За словами прем’єр-міністра, осінньо-зимовий період проходить стабільно.
Шмигаль пообіцяв, що тарифи на електроенергію зростати не будуть
Джерело фото: kmu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Із початку опалювального сезону жодних «віялових відключень» не відбувалось. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на своєму Telegram-каналі.

«Від початку опалювального сезону жодних віялових відключень споживачів, тобто відключень, пов’язаних із заходами для примусового зниження споживання, не відбувалось. Графіки обмеження потужності та аварійного відключення не застосовувалися. Це офіційне повідомлення «Укренерго», і лише «Укренерго» може застосовувати такі обмеження», — зазначив Шмигаль.

Він додав, що кількагодинні відключення, які можуть відбуватись у тому чи іншому місті — це невідкладні ремонтні роботи на лініях електропередач, про які попереджають заздалегідь. Або аварійні ситуації, пов’язані з погодними умовами.

«Осінньо-зимовий період проходить стабільно, енергоресурсів у нас достатньо, а тарифи для населення, як ми і обіцяли, зростати не будуть», — уточнив Шмигаль.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Кабмін змінив порядок компенсації за послугу «муніципальна няня».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва