Оскарження результатів конкурсу на посаду директора театру на Липках: є нові деталі

20:28, 16 декабря 2021
ОАСК перейшов до розгляду по суті.
Оскарження результатів конкурсу на посаду директора театру на Липках: є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва закрив підготовче провадження та призначив до розгляду по суті справу за позовом Віктора Гирича до Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА). Про це повідомляє офіційний сайт ОАСК.

«Судове засідання - 24 січня 2022 року.

Нагадаємо, серед вимог позову – визнати протиправним та скасувати рішення конкурсної комісії з добору на посаду директора-художнього керівника Київського академічного театру юного глядача на Липках, за результатами якого переможцем було визнано В’ячеслава Жилу. Позивач також оскаржує наказ Департаменту культури від 21.09.2021 "Про призначення на посаду директора-художнього керівника театрально-видовищного закладу культури "Київський академічний театр юного глядача на Липках" В’ячеслава Жилу"», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ОАСК відкрив провадження у справі щодо оскарження результатів конкурсу на посаду директора театру на Липках.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва