Попросили цигарку: у Києві побили і пограбували журналіста Андрія Куликова

11:26, 11 января 2022
Отримавши відмову, зловмисники побили чоловіка, відібрали три тисячі гривень, банківську картку та мобільний телефон.
Попросили цигарку: у Києві побили і пограбували журналіста Андрія Куликова
Джерело фото: life.pravda.com.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві побили і пограбували тележурналіста, актора та медіа-експерта Андрія Куликова. Грабіжниками виявилися раніше засуджені з Миколаївщини і Волині.

Як кажуть у відділі комунікації поліція Києва, зловмисники підійшли до потерпілого та попросили цигарку. Отримавши відмову, вони побили чоловіка, відібрали три тисячі гривень, банківську картку та мобільний телефон. Тепер фігурантам загрожує до шести років тюремного ув’язнення.

««Ми з’ясували, що чоловіки під приводом «закурити» підійшли до  перехожого. Після відмови вони побили його, відібрали гаманець з грошима, мобільний телефон та банківську картку. Співробітники карного розшуку та бійці полку поліції особливого призначення № 1 протягом декількох годин встановили місцезнаходження двох грабіжників та виявили їх у одному з хостелів столиці», - розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника відділу поліції № 1 Шевченківського управління поліції Олег Ромаскевич.

Як пишуть у «Київ Оперативний», подія сталася біля центрального РАГСу столиці України.

«Компашка зальотних неадекватів, декотрі з яких раніше вже мали проблеми із законом, побачили на проспекті Перемоги чоловіка, який йшов собі на роботу. Подумали трохи своїми пустими головами й вирішили його пограбувати.

Біля центрального РАГСу усі 4-х підійшли до нього. Один вдарив потерпілого, почали погрожувати. Чоловік віддав їм свої гроші, але їм цього було замало і вони ще й «вибили» з нього пін-код від банківської карти (та саму картку), а згодом ще й силоміць забрали мобільний телефон», – сказано в повідомленні.

У поліції Києва зауважують, що фігуранти затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Це – раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області та 23-річний мешканець Волинської області, який наразі перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку», - кажуть правоохоронці і додають, що перевіряють причетність ще двох осіб до скоєння даного кримінального правопорушення.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманим про підозру у скоєнні злочину.

«Шевченківський районний суд столиці обрав фігурантам запобіжні заходи – тримання під вартою. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі», - додав правоохоронець.  

Також «Судово-юридична газета» писала, що у Дніпрі банда жорстоко побила підлітків та розбила скло автомобіля копів: фото.

А ще, у Черкаській області чоловік напав на водія «швидкої» та пошкодив автомобіль.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва