Прокуратура ініціювала розслідування – чому патрульні відпустили водія, який жорстоко побив киянина

11:24, 18 января 2022
Щодо дій патрульних поліцейських, які виїжджали на виклик щодо побиття киянина, проведуть повне, всебічне та об’єктивне службове розслідування.
Прокуратура ініціювала розслідування –  чому патрульні відпустили водія, який жорстоко побив киянина
Джерело фото: nikcenter.org
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокуратура ініціювала службове розслідування відносно патрульних поліцейських, які виїжджали на виклик про побиття киянина.

Київська міська прокуратура скерувала до Управління патрульної поліції в м. Києві лист щодо проведення повного, всебічного та об’єктивного службового розслідування відносно дій патрульних поліцейських, які виїжджали 14 січня 2022 року на виклик щодо побиття киянина.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, 14 січня водій позашляховика, перебуваючи біля одного з житлових будинків на вул. А. Аболмасова у Дніпровському районі Києва, агресивно відреагував на зауваження місцевого мешканця щодо неправильного паркування, накинувся на нього з кулаками та завдав тяжких тілесних ушкоджень.

«Співробітники Управління патрульної поліції в м. Києві, отримавши повідомлення про завдання громадянину тілесних ушкоджень, прибули за вказаною адресою, однак, не викликавши слідчо-оперативну групу, дозволили водієві позашляховика покинути місце події. У подальшому за втручання прокуратури чоловік був затриманий працівниками Дніпровського УП ГУ НП в м. Києві у порядку ст. 208 КПК України», - кажуть у прокуратурі.

У зв’язку з викладеним, прокуратура ініціювала проведення службового розслідування відносно патрульних поліцейських щодо повноти виконання ними під час службової діяльності вимог чинного законодавства та покладених завдань із своєчасного реагування на вчинення кримінального правопорушення.

Також «Судово-юридична газета» писала, що у Києві суд обрав запобіжний захід водію позашляховика, який побив перехожого.

Крім того, у Дніпрі банда жорстоко побила підлітків та розбила скло автомобіля копів: фото.

А ще, у Черкаській області чоловік напав на водія «швидкої» та пошкодив автомобіль.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва