ВРП повідомила, що вживає заходів щодо відновлення роботи вебсайту

12:09, 18 января 2022
Станом на 17 січня робота вебсайту ВРП не відновилася.
ВРП повідомила, що вживає заходів щодо відновлення роботи вебсайту
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя звернулася до Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Департаменту кіберполіції Національної поліції України і Міністерства цифрової трансформації України з проханням вжити невідкладних заходів реагування, визначених законодавством України для якнайшвидшого відновлення роботи офіційного вебсайту Вищої ради правосуддя. Про це йдеться у пресслужбі ВРП.

«Як відомо, внаслідок хакерської атаки у ніч з 13 на 14 січня роботу офіційного вебсайту Ради було призупинено.

Станом на 17 січня 2022 року робота вебсайту ВРП не відновилася.

З огляду на те, що інформація про діяльність Вищої ради правосуддя як колегіального, незалежного конституційного органу державної влади та суддівського врядування оприлюднюється на її офіційному вебсайті та з метою недопущення призупинення реалізації функціонування судової влади, зокрема щодо формування корпусу суддів та реалізації інших повноважень ВРП, Рада звернулася до усіх державних органів, які уповноважені здійснювати технічний захист інформації, кіберзахист та захист державних органів від посягань з боку окремих організацій, груп чи осіб з метою реагування на вказану ситуацію.

Нагадуємо, що до відновлення роботи сайту Вищої ради правосуддя порядки денні засідань ВРП та новини будуть розміщуватись на офіційній сторінці Ради у мережі Фейсбук та офіційному Телеграм-каналі», — сказано у повідомленні.

Також «Судово-юридична газета» писала, що сайт Вищої ради правосуддя поки не працює, і що з ним буде далі – невідомо.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде