В Одесі двоє безхатченків до смерті забили літнього чоловіка

06:00, 28 января 2022
Зловмисники стверджують, що побили чоловіка через образу.
В Одесі двоє безхатченків до смерті забили літнього чоловіка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Одесі біля одного з пунктів обігріву двоє безхатьків жорстоко побили чоловіка. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Увечері 23 січня біля пункту обігріву виявили закривавленого чоловіка. Волонтери викликали швидку та доставили постраждалого до лікарні. Невдовзі від отриманих травм він помер у медичному закладі.

Оперативники затримали правопорушників. Ними виявилися уродженці Херсона та Одеської області без постійного місця проживання. За словами чоловіків, з потерпілим вони зіткнулися в пункті обігріву, розташованому на Куликовому полі, там він нібито образив їхню знайому. Через це зловмисники розлютилися і побили його.

За вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, фігурантам оголошено підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Києві суд обрав запобіжний захід водію позашляховика, який побив перехожого.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва