ДБР ініціює оголошення Іллі Киви в міжнародний розшук

15:33, 12 марта 2022
За день до вторгнення Росії на територію України Ілля Кива записав відеопривітання з Днем радянської армії і озвучив потребу у визволенні України.
ДБР ініціює оголошення Іллі Киви в міжнародний розшук
Джерело фото: pravda.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі ДБР зібрали необхідний пакет документів для оголошення Іллі Киви в міжнародний розшук який найближчим часом буде скеровано до закордонних колег. Про це повідомляє пресслужба Бюро.

«10 березня 2022 року слідчий суддя Личаківського районного суду Львова задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого Управління Державного бюро розслідувань та обрав Киві запобіжний захід у виді тримання під вартою», — йдеться у повідомленні.

У ДБР додали, що Офіс Генерального прокурора оголосив Іллі Киві підозру у державній зраді і порушенні територіальної цілісності.

За день до вторгнення Росії на територію України Ілля Кива записав відеопривітання з Днем радянської армії і озвучив потребу у визволенні України. Сам Кива зараз перебуває за кордоном. Партія, до якої він належав – «Опозиційна платформа – За життя», 3 березня виключила його зі своїх лав.

Раніше ми писали, що прокуратура повідомила про підозру у держзраді Іллі Киві.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва