У Києві створили хаб із гарячими обідами та ліками

07:00, 17 марта 2022
Хаб з’явився на базі Солом‘янського ринку.
У Києві створили хаб із гарячими обідами та ліками
Источник фото: vechirniy.kyiv.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На базі Солом‘янського ринку організували хаб, у якому можна отримати продукти, гарячі обіди, медикаменти та речі першої потреби, передає vechirniy.kyiv.ua.

Як зазначив депутат Київради Георгій Зантарая, спільно з волонтерами та небайдужими киянами у співпраці з іноземними партнерами було організовано склад з продуктами харчування та товарами першої необхідності задля допомоги мешканцям столиці, які опинились у складній життєвій ситуації.

«Спільними зусиллями у взаємодії зі спортсменами та цивільними громадянами збираємо гуманітарну допомогу з країн Європи, західних областей України та доставляємо до Києва. Ми організували склад, де кожен охочий може отримати медикаменти, продукти харчування, засоби гігієни, ковдри, одяг, які наразі надзвичайно необхідні в умовах війни», — розповів Георгій Зантарая.

Крім цього, за його словами, робиться все для того, щоб заохотити підприємців почати свою діяльність.

«І вже є результати, на ринку можна купити м’ясо, молочні продукти, яйця, хліб тощо. Бізнес повинен почати працювати, тим самим він допоможе і ЗСУ, і всій країні», — додав депутат Київради.

 Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва