У держзраді підозрюють правоохоронця, який обійняв посаду «генпрокурора ЛНР»

18:25, 27 мая 2022
Працівники ДБР встановили, що підозрюваний добровільно погодився на пропозицію окупантів обійняти незаконну посаду «генпрокурора ЛНР».
У держзраді підозрюють правоохоронця, який обійняв посаду «генпрокурора ЛНР»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру колишньому правоохоронцю з Луганська у колабораціонізмі (заочно). Зрадник обіймає посаду «генерального прокурора» так званої «ЛНР» та санкціонує злочинні рішення щодо українських громадян. Про це повідомляє пресслужба бюро. 

Працівники ДБР встановили, що підозрюваний добровільно погодився на пропозицію окупантів обійняти незаконну посаду «генерального прокурора» терористичної організації.

Після повномасштабного вторгнення збройних сил рф він активно підтримує збройну агресію проти України. Колаборант проводить публічні брифінги та нагородження працівників «прокуратури лнр».

Наразі колишній правоохоронець підозрюється у добровільному зайнятті посади в незаконних правоохоронних органах, створених на тимчасово окупованій території (ч. 7 ст. 111-1 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 15 років.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області