КМДА: Інформація про холерну паличку в Києві – фейк

21:24, 14 июня 2022
Спростували фейк про наявність холерної палички у столичній воді, який поширювався в соцмережах.
КМДА: Інформація про холерну паличку в Києві – фейк
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У «Київводоканалі» спростували фейк про наявність холерної палички у столичній воді, який поширювався в соцмережах. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Якість водопровідної води у Києві відповідає санітарним нормам.

«Наразі у мережі розповсюджується фейкова інформація про можливий спалах холери через холерну паличку у воді. У дописах зазначається, що навіть чистити зуби та мити фрукти і овочі необхідно винятково кип’яченою водою.

У «Київводоканалі» запевняють, що ця інформація НЕ відповідає дійсності і, скоріше за все, спрямована на дестабілізацію ситуації та нагнітання паніки серед населення.

Якість питної води контролюється за показниками епідемічної безпеки та санітарно-хімічними показниками безпечності. Жодних відхилень від ДСанПіН 2.2.4-171-10 наразі немає, водопровідна вода цілком безпечна.

«Київводоканал» забезпечений усіма необхідними реагентами в достатній кількості, всі водопровідні споруди працюють у штатному режимі, всі процеси з водопідготовки відбуваються в установленому порядку», — зазначили в КМДА.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва