У Держмитслужбі розглянули моделі спільного контролю в пунктах пропуску на українсько-польському кордоні

18:41, 30 июня 2022
Наразі спільний контроль на українсько-польській ділянці кордону здійснюється у чотирьох із восьми пунктів пропуску для автомобільного сполучення — «Устилуг», «Смільниця», «Грушів» та «Угринів».
У Держмитслужбі розглянули моделі спільного контролю в пунктах пропуску на українсько-польському кордоні
Фото: Держмитслужба
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

29 червня відбулася нарада Державної митної служби України на чолі із заступником Голови Русланом Черкасським з першим радником з митних та фіскальних питань Посольства Республіки Польща в Україні Бартошом Грушецькі стосовно подальшої співпраці в рамках спільного контролю. Про це повідомляє митна служба. 

Наразі спільний контроль на українсько-польській ділянці кордону здійснюється у чотирьох із восьми пунктів пропуску для автомобільного сполучення («Устилуг», «Смільниця», «Грушів» та «Угринів»).

На виконання відповідних рішень та домовленостей Президентів України та Республіки Польща Міністерством інфраструктури України спільно з іншими зацікавленими органами виконавчої влади, у тому числі Держмитслужбою, розроблено проєкт нової Угоди між Урядами України та Республіки Польща про спільний контроль осіб, транспортних засобів і товарів.

Підписання такої угоди дозволить запровадити спільний контроль у інших пунктах пропуску, покращити їх технічне оснащення та збільшити пропускну спроможність.

Діалог був направлений на розгляд усіх можливих варіантів здійснення спільного контролю з урахуванням особливостей кожного пункту пропуску. Учасники домовились обмінятися пропозиціями, щоб в подальшому визначити найбільш оптимальні та прийнятні моделі для впровадження спільного контролю.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Руденко
    Олег Руденко
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Андрій Потапенко
    Андрій Потапенко
    член Ради суддів Украіїни, суддя Ржищевського міського суду Київської області
  • Олена Ізовітова-Вакім
    Олена Ізовітова-Вакім
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Наталія Лісовська
    Наталія Лісовська
    суддя Миколаївського окружного адміністративного суду