У Польщі українцям, які працюють віддалено, дозволили не сплачувати податки

14:19, 19 липня 2022
Українці можуть платити податки на користь своєї держави, якщо вони отримують доходи не з польських джерел.
У Польщі українцям, які працюють віддалено, дозволили не сплачувати податки
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Українські біженці в Польщі, які працюють дистанційно, можуть не платити податки на користь цієї країни. Замість цього вони можуть платити податки в Україні. Про це стало відомо з листа, опублікованого Міністерством фінансів Польщі, передає VisitUkraine.today.

Так, українці можуть платити податки на користь своєї держави, якщо вони отримують доходи не з польських джерел. Йдеться про тих співробітниць компаній, у яких немає зареєстрованого представництва в Польщі.

«Таким чином, Польща проявила солідарність з Україною, щоб українські платники податків могли продовжувати підтримувати економіку своєї країни, навіть перебуваючи за кордоном через війну», — відреагували у VisitUkraine.today.

«Як правило, ми не виключаємо можливості збереження центру життєвих інтересів українців в Україні під час війни», — йдеться в листі Міністерства фінансів Польщі.

Раніше ми писали, що українцям спростили процедуру отримання Карти поляка.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд