У будинку «Скопинського маніяка» Мохова вбили людину

18:36, 10 серпня 2022
Тіло лежало кілька днів у дворі будинку.
У будинку «Скопинського маніяка» Мохова вбили людину
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У справі "скопинського маніяка" Віктора Мохова вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 316 КК РФ "Приховування особливо тяжкого злочину". Раніше Мохова заарештували на 10 діб за те, що був відсутній вдома в нічний час. Незабаром після цього у його будинку сталося вбивство, повідомляють російські ЗМІ.

Все трапилося у День ПДВ (Повітряно-десантні війська) — у будинку Мохова зібралися випити 5 людей. "Скопинський маніяк" звинуватив одного з них у крадіжці гусака. Почалася бійка. Один із гостей Мохова вдарив обвинуваченого в крадіжці – та так, що чоловік помер. Тіло лежало кілька днів у дворі будинку. За версією слідства, Віктор Мохов і той, що завдав смертельних травм жертві, потім відтягли труп у двір іншого будинку, який був закинутий. Підозрюваного у вбивстві затримано, він уже зізнався у скоєному.

Слюсар зі Скопіна Мохов у 2000 році викрав двох дівчат 14 та 17 років та майже 4 роки протримав їх у підвалі. У травні 2004 року їх звільнили. У серпні 2005 року Мохова засудили до 17 років колонії суворого режиму. Згодом цей строк скоротили до 16 років 10 місяців.

У березні минулого року Мохов залишив колонію, за ним встановили нагляд на 6 років: він зобов'язаний регулярно відзначатись у ВВС, не має права відвідувати масові заходи та кафе, гуляти ночами та виїжджати за межі району без дозволу, а також наближатися до освітніх закладів та спілкуватися із журналістами.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Зіновій Гавдик
    Зіновій Гавдик
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Віктор Данилишин
    Віктор Данилишин
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Сергій Клопот
    Сергій Клопот
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду
  • Василь Ключкович
    Василь Ключкович
    заступник голови Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Сергій Лапій
    Сергій Лапій
    суддя Київського окружного адміністративного суду