Спроба заборонити бороди в російській армії викликала глузування з Герасимова, — британська розвідка

10:11, 23 січня 2023
Зазначається, що відколи він прийняв командування, офіцери намагалися заборонити неформальну форму, поїздки на цивільних автомобілях, використання мобільних телефонів і нестандартні стрижки.
Спроба заборонити бороди в російській армії викликала глузування з Герасимова, — британська розвідка
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Начальник Генерального штабу РФ та нещодавно призначений командувачем окупаційних військ в Україні Валерій Герасимов розпочав свою діяльність з підвищення повсякденної дисципліни у військах. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як зазначається у зведенні, відколи він прийняв командування, офіцери намагалися заборонити неформальну форму, поїздки на цивільних автомобілях, використання мобільних телефонів і нестандартні стрижки.

За даними британської розвідки, заходи зустріли скептично. Одні з найбільших глузувань викликали спробами покращити стандарти гоління солдатів. Офіційні особи т.зв. "ДНР" назвали розстановку пріоритетів "фарсом". Власник групи "Вагнера" Євген Пригожин розкритикував військове керівництво, заявивши, що "війна - час активних та сміливих, а не голених".

"Російські сили продовжують стикатися з оперативним глухим кутом і тяжкими втратами. Те, що Герасимов приділяє першорядну увагу в основному другорядним нормативним актам, ймовірно, підтвердить побоювання багатьох його скептиків у Росії. Разом з міністром оборони Сергієм Шойгу його все частіше вважають відірваним від реальності і на презентації, а не на суті справи", - наголошують у Міноборони Британії.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді