рф скасувала візи для Грузії та планує відновити авіарейси: у Тбілісі назвали це «черговою провокацією»

14:47, 10 травня 2023
Президент Грузії заявила, що відновлення прямого авіасполучення та скасування візового режиму неприпустимі, поки рфпродовжує агресію проти України та окупує територію Грузії.
рф скасувала візи для Грузії та планує відновити авіарейси: у Тбілісі назвали це «черговою провокацією»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В рф скасували візовий режим для громадян Грузії. Також країна-агресор планує відновлювати авіасполучення з Грузією. Про е повідомляють росЗМІ.

Так, згідно з указом путіна, з 15 травня громадяни Грузії можуть потрапити на територію рф без візи і перебувати протягом 90 днів. Виключення - тривале перебування для роботи та навчання.

Крім того, путін підписав указ про скасування заборони на авіасполучення з Грузією, яка діяла понад три роки. Російський уряд вже заявив, що авіакомпанії рф вже готуються до відновлення рейсів.

«Зараз перевізниками ведеться підготовка до відновлення польотів. Російські авіакомпанії щотижня здійснюватимуть 7 прямих рейсів з москви в Тбілісі і назад. Польоти виконуватимуться на повітряних суднах вітчизняного виробництва» - заявили у міністерстві транспорту рф.

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі назвала укази російського диктатора «черговою провокацією».

«Чергова російська провокація! Відновлення прямого авіасполучення та скасування візового режиму з Грузією неприйнятні, поки росія продовжує агресію проти України та окупує нашу територію», - написала вона в Twitter.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Віталій Марчак
    Віталій Марчак
    заступник голови Чернівецького апеляційного суду
  • Ігор Залімський
    Ігор Залімський
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду