У Латвії місцевого жителя оштрафували на понад 15 тисяч євро за підтримку рф

23:03, 13 липня 2023
У процесі розслідування встановлено, що громадянин Латвії в період з 2017-го по листопад 2022 року надавав інтелектуальну та фізичну підтримку рф з особистих мотивів та з корисливих міркувань.
У Латвії місцевого жителя оштрафували на понад 15 тисяч євро за підтримку рф
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Латвії оштрафували громадянина республіки на 15 тисяч євро за незаконну "інтелектуальну та фізичну" підтримку рф. Про це повідомляє Генеральна прокуратура Латвії. 

Зазначається, що з 2017 по листопад 2022 року обвинувачений надавав "інтелектуальну та фізичну" підтримку росії, виходячи з особистих і корисливих мотивів.

Повідомляється, що той визнав свою провину і висловив жаль, повністю погодившись з обсягом і правовою кваліфікацією злочину, який йому інкримінують.

Правоохоронці висловили переконання, що обвинувачений знав про "одне із завдань росії – зміцнення та розширення свого впливу в країнах Балтії та інших країнах ЄС, зокрема спрямоване проти державної незалежності, суверенітету, територіальної єдності Латвії, державної влади, державного апарату та національної безпеки в цілому".

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду