У Молдові засудили чоловіка, який «замінував» будинок Маї Санду

17:40, 26 грудня 2023
Чоловік отримав покарання у вигляді року та 8 місяців позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії-поселенні.
У Молдові засудили чоловіка, який «замінував» будинок Маї Санду
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Рік тому чоловік з Кишинева повідомив по телефону про нібито гранату в домі, де проживає президентка Молдови Майя Санду. Він отримав покарання у вигляді одного року та восьми місяців позбавлення волі з відбуванням покарання в колонії-поселенні, повідомляє realitatea.md.

Судді винесли рішення за його відсутності, оскільки він ухилявся від явки до суду. У зв'язку з цим чоловіка оголосили в розшук.

Подія сталася 23 липня 2022 року, коли чоловік зателефонував на номер "112" і повідомив, що заклав гранату в під'їзді будинку, де проживає Санду.

Після цього його затримала поліція, але під час розгляду справи до чоловіка був застосований запобіжний захід, не пов'язаний з утриманням під вартою, що дозволило йому сховатися від переслідування.

Раніше він вже був засуджений до одного року позбавлення волі умовно з випробувальним терміном на три роки, після того, як повідомив, що заклав гранату в собор Кишинева.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду